Exact Online

Efficiënt boekhouden 

Kost boekhouden teveel tijd? Met Exact Online automatiseert u bijna al het administratiewerk. Factureren, bankafschriften verwerken, zelfs het overnemen van tankbonnen is niet meer nodig. De handige boekhoudtool neemt uw administratieve werk uit handen en leert van de eerder gemaakte keuzes. Zo besteedt u minder tijd aan uw boekhouding en neem je op elk moment de slimste beslissing. 

Van realtime data naar inzicht

In één oogopslag ziet u hoe de zaken ervoor staan. U krijgt inzicht in uw banksaldo’s, inkoop en verkoop. Alles is te analyseren met heldere rapportages en overzichtelijke cockpits. De software denkt zelfs mee. Automatische signaleringen waarschuwen voor te late betalingen of het doen van de btw-aangifte. Daarnaast is het gemakkelijk om online met ons samen te werken. U krijgt gericht advies en profiteert zo maximaal van ons als ondernemerscoachVerder heeft Exact de mogelijkheid om stockbeheer (ERP) en relatiebeheer (CRM) bij te houden. 

Automatiseer met bankkoppelingen

Laat transacties, betalings- en incassobestanden automatisch uitwisselen tussen uw bank en Exact Online. Vervolgens kan de ‘no hands accounting’ technologie ze automatisch verwerken. Dat scheelt fouten en een veel tijd!

Zaken doen, waar je ook bent

Exact Online is beschikbaar via de cloud. Zo heeft u altijd en overal toegang tot relevante informatie. Ook biedt het de mogelijkheid van een mobiele app. Deze app heeft tal van handige functies. Zo scant u bonnen en facturen automatisch die vervolgens in uw administratie worden klaar gezet. U kunt met de app bijna uw hele business runnen, waar u ook bent, op elk device.

We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.