Conscientia is NOAB-gecertificeerd

Conscientia is aangesloten bij NOAB (Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op zzp’ers en mkb’ers. Aangesloten leden staan zzp’ers en mkb’ers op een deskundige en vertrouwelijke wijze bij. Daarom dragen zij het NOAB-kwaliteitskeurmerk. 

Waarom kiezen voor een NOAB administratiekantoor?

Kwaliteit van dienstverlening en advies
Kwaliteit vinden we belangrijk! De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden.

Actuele kennis
Als NOAB-lid zijn we verplicht om op de hoogte te blijven van nieuwe en veranderende weten regelgeving. Daarnaast zorgt NOAB geregeld voor informatie, scholing en ondersteuning van de leden op allerlei gebieden. Hierdoor is ons advies altijd actueel.

Sparringpartner
Daarnaast staan wij u met raad en daad bij en wordt u geholpen bij:
• De aanvraag van kredieten en subsidies;
• Het berekenen van kostprijs en uurtarief;
• Het maken van kostprijsberekeningen;
• Uw loonadministratie en de juiste salarissen voor uw personeel;
• De koers en groeiplannen van uw bedrijf.

Goede contacten
Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen.

Zekerheid
Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege. Daarnaast hebben wij verplicht een beroepsaansprakelijkheidsverzekering die zorgt voor schadeloosstelling bij verwijtbare fouten.

Klaar voor de toekomst
NOAB werkt nauw samen met de overheid en andere instanties aan nieuwe manieren van werken en nieuwe standaarden. NOAB-kantoren zijn daardoor klaar voor de toekomst. Wij verzekeren u van kwaliteit, vakmanschap én actuele kennis van zaken. Daarnaast staan wij u met raad en daad bij als sparringpartner.