Ondernemerscoach

Ondernemerschap is niet altijd makkelijk. Als ondernemer heeft u natuurlijk veel vrijheid, maar u heeft ook veel verantwoordelijkheden. Dat kan voor onzekerheden zorgen. Een ondernemerscoach aan uw zijde kan u dan helpen met het nemen van beslissingen.
U wilt belangrijke beslissingen nemen omtrent uw onderneming. U wilt bijvoorbeeld een bedrijf overnemen, of uw omzet daalt enorm en u weet niet precies waar het aan ligt of hoe dit op te lossen. In dat geval kunnen de ondernemerscoaches van Conscientia u helpen.

Naast onze expertise op financieel vlak kan Conscientia u deskundig advies geven over andere aspecten van het ondernemerschap. Wij luisteren graag naar het verhaal áchter de cijfers. Met een ondernemerscoach sparren over bepaalde keuzes kan je helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Samen kijken we naar de kansen van uw onderneming.

Als ondernemerscoach vinden we het belangrijk dat u zich bewust bent van de cijfers en uw verantwoordelijkheid hierin. Wij helpen u graag bij het analyseren van uw cijfers.

Elke ondernemer heeft uitdagingen

Brainstormen en sparren over uw onderneming. Jaarlijks, eens per kwartaal, maandelijks of op ieder gewenst moment. We doen wat nodig is om uw bedrijf te laten groeien. Het kan zijn dat u vastloopt op het nemen van de volgende stappen in uw onderneming. Zo kan het een vraagstuk zijn of u als groeiende zzp’er personeel gaat aannemen. Met personeel in dienst heeft immers u meer verantwoordelijkheden en krijgt u te maken met salarisadministratie.

Ook startende ondernemers kunnen bij Conscientia terecht met hun bedrijfsvraagstukken, want bij het starten van een eigen bedrijf komt heel wat kijken. Eén van de eerste en belangrijkste beslissingen die u maakt bij de start van een bedrijf, is het kiezen van een rechtsvorm. Wordt het een eenmanszaak of een BV? Misschien is er een financiering nodig voor de aankoop van een pand. Daarvoor is een businessplan nodig. Wij helpen u graag en geven een helder advies op maat.