Salaris en HR

Heeft u personeel in dienst of wilt u personeel in dienst nemen, dan heeft u te maken met salarisadministratie. De wetgeving op het gebied van loonheffingen en sociale zekerheid verandert snel en is vaak complex. Het is niet altijd even eenvoudig om kennis op dit gebied op peil te houden. Daarom verdient het aanbeveling de salarisadministratie uit te besteden, zodat u zich kunt blijven richten op uw onderneming.

Personeel- en salarisadministratie

Wij nemen u de zorg van personeel- en salarisadministratie uit handen en regelen de salarisverwerking voor u. Samen creëren we een helder en efficiënt proces. U levert de gegevens van uw werknemers aan en wij verzorgen de rest. Alle data wordt ingevoerd in Exact. Hiermee heeft u altijd en overal inzicht in uw salarisadministratie en personeelsgegevens.

We bieden verschillende mogelijkheden en pakketten. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

 • Verzeker jezelf van een foutloze loonstook
  De automatische controles van Exact versimpelen het proces waardoor je zorgeloos de salarisadministratie uitvoert. Met TWK-berekeningen (terugwerkende krachtberekeningen) hoef je wijzigingen in al verloonde periodes niet meer handmatig terug te rekenen. De software maakt zelf de noodzakelijke berekeningen en corrigeert waar nodig. 
 • Profiteer van makkelijke en intuïtieve salarisadministratie
  Met Exact maak je berekeningen altijd volgens de laatste cao en bedrijfseigen regelingen. Journaalposten zijn direct verwerkt in de administratie. Ook het aanmaken van betaalbestanden gaat automatisch – foutloos en snel. Geef je medewerkers inzicht in hun loonstroken en jaaropgaven via het Employee Self Service portaal (ESS). Deze documenten zet je met een druk op de knop klaar zonder tussenkomst van email of post.
 • Integreer de salarisadministratie in je boekhouding en HR
  De salarisadministratie is volledig geïntegreerd in de HR- en boekhoudoplossingen van Exact. Daardoor voorkom je dubbele invoer en fouten en minimaliseer je handmatig werk. Je hebt van begin tot eind controle over het proces. Of het nu gaat om de salarisadministratie, het klaarzetten en uitvoeren van de betaalbestanden of de aangiftes voor de loonheffingen en pensioenen – met Exact is alles verbonden en slim geautomatiseerd.
 • Ondernemer en accountant werken samen in de cloud
  Samenwerken met je accountant aan de salarisadministratie? Dat gaat makkelijk. Je accountant biedt je inzicht in de verwerking en jij geeft eenvoudig mutaties en nieuwe medewerkers door. Dat scheelt jou een hoop tijd en je vermindert het risico op fouten door handmatige invoer.

Naast salarisadministratie bent u bij Conscientia ook aan het juiste adres voor advies op het gebied van:

 • Arbeidscontracten
 • Arbeidsvoorwaarden
 • Werknemers
 • Arbeidsongeschiktheidsmeldingen
 • Pensioenaangiften
Ook kunnen we u adviseren bij bezwaarschriften en dergelijke. Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.