Kredietaanvragen

Kredietaanvragen

Wanneer u financiering nodig heeft voor uw ondernemersplannen, adviseert Conscientia u graag bij het maken van de juiste keuze. Onze kredietcoach helpt u verder zodat u zelf bezig kunt blijven met ondernemen. 

Goede voorbereiding

Bij een kredietaanvraag zal de bank om de status van uw onderneming vragen. Wij weten precies waar een financieringsaanvraag aan moet voldoen en waar we de aanvraag het best kunnen neerleggen. Samen met u maken we alle gegevens van uw bedrijf inzichtelijk. Bent u al klant bij ons of werkt u met het boekhoudprogramma Exact Online, zetten wij tools in om deze gegevens inzichtelijk te maken. Hiermee zorgen we samen voor een perfecte voorbereiding en is de kans op een succesvolle financieringsaanvraag vele malen groter.

Fiscale gevolgen van bedrijfsbeslissingen

Ook startende ondernemers kunnen bij Conscientia terecht voor kredietaanvraag. We kijken graag met u mee naar mogelijkheden rondom investeren, al dan niet met financiering, en andere bedrijfsvraagstukken. We kijken naar de fiscale gevolgen van bedrijfsbeslissingen en helpen u graag bij het nemen van belangrijke beslissingen. Naast kredietcoach noemen wij onszelf daarom ook ondernemerscoach