MKB brandstof-aanbieding

Speciale aanbieding: autopas MKB Brandstof met korting

Geen losse bonnetjes meer voor tanken, laden, parkeren en de carwash? Het kan met de autopas van MKB Brandstof, die alle kosten 100% fiscusproof op één verzamelfactuur zet. Voor zakelijke klanten van Conscientia geldt nu een speciale aanbieding.

Met de autopas/brandstofpas van MKB Brandstof rekent u eenvoudig af aan de pomp, bij de carwash en bij de laadpaal. Alle transacties komen op een maandfactuur te staan, met de btw direct inzichtelijk voor de aangifte.

Parkeren op straat kan met de handige app Parkeren van MKB Brandstof; betaling gaat per minuut. Bij parkeergarages van Q-Park en P1 kun je in- en uitrijden met de autopas. Ook die kosten zijn terug te vinden op de maandfactuur.

  • ✓ tanken, laden en parkeren: fiscusproof op één verzamelfactuur
  • ✓ nooit meer gedoe met bonnetjes
  • ✓ voor klanten van Conscientia: autopas half jaar gratis + € 20 parkeertegoed

Aanbieding

Voor de zakelijke relaties van Conscientia heeft MKB Brandstof een speciale aanbieding: bij aanmelding ontvangt u de autopas zes maanden gratis én krijgt u parkeertegoed van € 20. Na die zes maanden brengt MKB Brandstof de normale maandbijdrage à € 8,90 excl. btw per pas in rekening.

Half jaar gratis autopas MKB brandstof

Deze aanbieding is alleen geldig via bovenstaande aanmeldlink. Meer informatie over de aanbieding vindt u op de pagina van MKB Brandstof.